Cine suntem

Adresa sitului web este: http://dadexpertise.ro. Suntem o societate privata de formare profesionala si consultanta, localizata in Alba Iulia. Contact: office@dadexpertise.ro, telefon 0358401303.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formularul de contact

Aceste date vor fi folosite, doar in relatia de comunicare directa si bidirectionala cu persoana respectiva. DAD Expertise, nu va utiliza datele obtinute in scop de promovare si publicitate.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Date necesare in scopul inscrierii in grupul tinta al proiectelor POCU derulate de catre societate, formarii profesionale si activitatii de recrutare si selectie pe piata muncii

Acestea vor fi folosite in scopul îndeplinirii obiectivelor proiectelor si in scop statistic, cu respectarea prevederilor legale. Acestea nu vor fi prelucrate si publicate, pentru informarea publicului, decât cu informarea prealabila asupra scopului prelucrării sau publicării si obținerea consimțământului in condițiile legii (vor fi utilizate ulterior formulare tiparite pentru obtinerea acordului). Datele colectate in acest sens, sunt: Date de contact – Nume, prenume, adresa domiciliu, locul de reședință, telefon, e-mail; date specifice pentru stabilirea categoriei de grup tinta in vederea includerii in activitatile proiectelor: CNP, Gen, Vârsta, Situația pe piața forței de muncă, Nivel de educație.

Cu cine partajăm datele tale

Datele colectate in scopul derularii proiectate noastre finantate din fonduri europene, vor fi partajate doar Organismele Intermediare si Autoritatile de Management ale programelor de finantare prin care se deruleaza proiectele respective. In ce priveste politica de confidentialitate a acestora, puteti vizita http://www.fonduri-ue.ro/pocu-2014 .

Datele colectate in scopul formarii profesionale vor fi partajate cu Autoritatea Nationala pentru Calificari. In ce priveste politica de confidentialitate a acestora, puteti vizita http://site.anc.edu.ro/ .

Datele colectate in scopul activitatii de recrutare si selectie pe piata muncii, vor fi partajate doar cu angajatorul cu care societatea noastra are incheiate dupa caz, contracte de prestari servicii.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile de contact

Pentru informatii suplimentare, solicitari, reclamatii, persoana desemnata din partea societatii in vederea gestionarii si colecatrii datelor cu caracter personal, este dl. Alin DUMITRU: alindorin@yahoo.com, 0358401303.

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Datele furnizate vor fi tratate confidenţial în conformitate cu prevederile:

  • Directivei CE/95/46 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.
  • Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor, aplicabil din 25 mai 2018)
  • Directiva (UE) 2016/680 referitoare la protecţia datelor personale în cadrul activităţilor specifice desfăşurate de autorităţile de aplicare a legii.

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

Datele personale stocate electronic, le protejam cu aplicatii informatice gen antivirus, antispam, iar cele arhivate electronic (hdd extern) sunt inchise in seif metalic. Datele colectate pe suport de hartie, le arhivam, fiind pastrate in dulapuri metalice cu cheie, timp de 3 ani, ulterior fiind arhivate si depozitate in Arhive autorizate conform legii, timp de inca 7 ani.

De la care părți terțe primim date

In scopul derularii activitatilor noastre statutare, primim date cu caracter personal de la societatile si institutiile cu care este posibil la un moment dat sa avem incheiate contracte de servicii de consultanta, formare profesionala, etc.

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Datele utilizatorilor sunt colectate doar in scop statistic, de uz intern. Partajarea datelor se va realiza doar cu acordul expres al utilizatorului, sau la cererea indreptatita a unei autoritati/institutii publice pentru execrtitarea atributiilor legale ale acesteia.