Achiziție servicii de leasing operațional

SC DAD Expertise SRL, in parteneriat cu FUNDATIA PAEM ALBA, implementează proiectul cu titlul „Dezvoltare Antreprenoriala Durabila in Regiunea Centru”, cod SMIS POCU/82/3/7/103957, proiect finanțat prin FSE, in cadrul Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritara 3 Locuri de munca pentru toți, Componenta 1 România Start Up Plus, Operațiunea Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana.

Obiectivul general al proiectului consta in încurajarea antreprenorialului si a ocupării pe cont propriu prin formarea profesionala a 312 persoane si susținerea înființării a 36 de întreprinderi cu profil non agricol în zona urbana a Regiunii Centru.

In vederea implementării activităților proiectului, este necesara închirierea pe termen lung (pentru o perioada de 30 luni) a unui autoturism. Autoturismul va fi utilizat, pentru deplasarea in toate cele 6 județe ale Regiunii Centru, pentru activitățile de recrutare si informare a grupului țintă, ulterior pentru organizarea si desfășurarea cursurilor de formare, dar si pentru monitorizarea si suportul tehnic si operațional al firmelor înființate. Rulajul estimat va fi cuprins intre 30000 si 60000 km/durata contractului.

In acest sens, va rugam sa ne prezentați o oferta de preț pentru leasing operațional autoturism nou, fără avans, cu următoarele specificații minime:
– Număr de locuri: 4/5;
– Consum mediu: maxim 7.5 l/100 km, conform specificațiilor de la producători;
– Motor: minim 1.4 l (peste 1350 cc);
– Climatizare: minim aer condiționat manual.

In oferta Dumneavoastră, va rugam sa aveți in vedere prevederile art. 7, punctul 8 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Astfel, rata fixa lunara ofertata va acoperi pentru dumneavoastră toate costurile de funcționare ale mașinii cat si alte servicii suplimentare (Asigurări, Dobânzi, Taxe si Impozite, Mentenanță, Reparații si Costuri administrative).

Oferta va fi exprimata in lei sau euro cu precizarea cursului de schimb, pe cost unitar lunar si total pentru 30 de luni, cu evidențierea separata a TVA. Oferta va tine cont de specificațiile tehnice minime si va include minim 3 tipuri/modele de autoturisme al căror rata lunara de închiriere sa fie maxim 2400 lei, fără TVA. Autoturismele ofertate, vor include specificații tehnice extinse fata de cerințele minime solicitate, pentru a putea fi comparate.

Așteptăm oferta Dumneavoastră, pe adresa de email – office@dadexpertise.ro, pana în data de 12 martie 2018, ora 16.00. Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 0358401303, persoana de contact Alin DUMITRU.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP