Achiziție servicii de catering

SC DAD EXPERTISE SRL, informează operatorii economici că intenţionează să achiziţioneze direct, conform art. 7 lit.c din Legea nr. 98/2016, din catalogul electronic servicii de hrană pentru participanții la cursurile de formare pentru implementarea proiectului “Masuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale in comunitatile marginalizate din Municipiul Alba Iulia-MICESA”, Contract POCU/20/4/2/101157 şi invită operatorii economici să-şi înregistreze ofertele în SEAP până la data de 11.04.2018, ora 12:00. Va fi consultat următorul cod CPV 55520000-1 – Servicii de catering.

Valoarea estimată a achiziției: 34.675,20 lei fără TVA

Ofertantii interesaţi îşi pot înregistra oferta pe cod CPV 55520000-1, cu denumirea DADMICESA, trimițând și o informare prin e-mail către DAD Expertise la adresa office@dadexpertise.ro .

Alăturat prezentei regăsiti caietul de sarcini pentru servicii de hrană pentru participanţii la cursurile de formare.

Publicarea prezentului anunţ are rol de informare/publicitate, nu obligă autoritatea contractantă şi nu exclude de la achiziţie operatorii economici deja înscrişi în catalog (dacă este cazul). Scopul acestui anunţ este acela de a determina operatorii economici să-şi înscrie ofertele de preţ în catalogul electronic astfel încât la data demarării achiziţiei directe şi a verificării catalogului electronic autoritatea contractantă să fi întreprins toate demersurile pentru a se asigura ca sunt operatori înscrişi în catalogul electronic care să-i satisfacă necesitatea de produse şi servicii.

Caiet de sarcini

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP