Lista planurilor de afaceri respinse in Faza A

SC DAD Expertise SRL, in parteneriat cu FUNDATIA PAEM ALBA, implementează proiectul cu titlul „Dezvoltare Antreprenoriala Durabila in Regiunea Centru”, cod SMIS POCU/82/3/7/103957, proiect finanțat prin FSE, in cadrul Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritara 3 Locuri de munca pentru toți, Componenta 1 România Start Up Plus.
Obiectivul general al proiectului consta in încurajarea antreprenorialului si a ocupării pe cont propriu, rezultate așteptate constând in formarea antreprenoriala a minim 312 persoane, susținerea financiara si tehnica a minim 36 întreprinderi nou înființate. In cadrul proiectului, au fost formate antreprenorial un numar de 333 persoane, din toate cele 6 judete ale Regiunii Centru. Absolventii cursurilor de antreprenoriat, au avut in perioada 01 iulie-31 august, oportunitatea de a-si inscrie ideea de afaceri in cadrul concursului de planuri de afaceri. Astfel un numar de 67 de persoane, au fructificat oportunitatea oferita si si-au transmis planurile de afaceri pana la data de 31 august 2018.

Publicam atasat lista Planurilor de afaceri, care in procesului de evaluare a conformitatii administrative si a eligibilitatii, au fost respinse la unul sau mai multe dintre cele 8 criterii de verificare. Persoanele ale caror planuri de afaceri au fost respinse, vor primi in cursul zilei de azi prin email, comunicarea rezultatului, insotita de grila de evaluare. Cei care nu vor primi azi aceasta comunicare, sunt rugati sa ne transmita un email la adresa office@dadexpertise.ro, pana luni 01 octombrie 2018.

  • Lista planurilor de afaceri respinse in faza de evaluare a conformitatii administrative si a eligibilitatii
Avand in vedere noile standarde GDPR, lista poate fi vizualizata, pe baza unei solicitari scrise. Va rugam mentionati calitatea in care o solicitati si adresa de email pentru corespondenta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP